«ЗНОГрант»: успішне тестування гарантоване кожному

Відповідно до українського закону «Про освіту», починаючи від 2008 року, вступити до вищого навчального закладу може виключно та особа, що успішно склала тести з зовнішнього незалежного оцінювання. Найвищих результатів у підготовці учнів до вище названого випробування досягли у мережі навчальних центрів «ZNO Grant»: кожен з її випускників успішно складає тестування. До того ж сім з десяти абітурієнтів центру вступають на денний стаціонар за бюджетною формою навчання.

Історія закладу

Мережа навчальних центрів, до складу якої тепер входить шість філій у всіх багатонаселених районах Києва, народилася у 2009 році. У перший рік навчання до двох професійних викладачів – ентузіастів прийшли 35 учнів, що бажали скласти тести з ЗНО, підготовка кожного з них виявилася успішною. Протягом наступних дванадцяти років досвід та час збільшили склад викладачів до 36 – ти осіб. Інноваційні методики викладання, просторі сучасні аудиторії та цифрові технології зробили комфортними умови для занять кожному слухачеві. В часи пандемії «Грант» виявився готовим до онлайн уроків, які тепер на постійній основі практикуються для іногородніх абітурієнтів.

Засади успіху

Пробне перше заняття у «Гранті» безкоштовне. За його допомогою викладач визначає рівень претендента та, відповідно, обсяг індивідуальної програми, яку буде необхідно засвоїти у повному обсязі. Серед решти особливостей методики варто відзначити наступні:

  1. Викладачі найвищої кваліфікації.
  2. Профцентр закладу та штатний психолог допомагають у виборі професії.
  3. До кожної групи входить не більше семи осіб, відповідно протягом академічної пари викладач приділяє не менше десяти хвилин кожному учню.
  4. Гнучкий графік дозволяє навчатися індивідуально кожному абітурієнту, пропущені заняття відпрацьовуються, а складні теми за потреби повторюються.
  5. На різних етапах навчальної програми група неодноразово проходить пробне зовнішнє незалежне тестування та учні адаптуються до хвилюючого випробування.
  6. Гнучка помісячна оплата курсу робить його доступним для більшості та є дешевшою за послуги репетитора.

Для пробних оцінювань використовуються завдання тестів минулих років з корекцією під нові вимоги. Викладачі приділяють особливу увагу забутим знанням середньої школи II ступеню.

Завжди готові до змін

В Україні з року в рік змінюється перелік обов’язкових предметів, питання тестів та методи оцінювання. Відповідно до нових вимог підготовка до ЗНО у «Гранті» переглядається та переписується щороку, приділяється рівноцінна увага як повтору шкільної програми, так і новим предметам, що щойно увійшли до зовнішнього незалежного оцінювання.

Учням, що у 2022 році здобудуть повну середню освіту, доведеться пройти тестування з чотирьох обов’язкових дисциплін:

  • на вибір претендента з української мови (всі сертифікаційні завдання) або з української мови та літератури (за субтестуванням «Атестаційні завдання»);
  • з математики;
  • з Історії України (визначений період від 1914 року до теперішніх часів);
  • на вибір здобувача з іноземної мови або однієї з дисциплін за визначеним переліком.

У повній відповідності до нових вимог модифіковані курси підготовки до ЗНО-2022 у навчальних центрах «Grant». Викладачі центру впевнені у повторенні щорічного опанованого результату, а саме 100% успішного тестування всіх учнів закладу. Найкращим доказом реальності досягнення високої мети служать здобуття минулих тринадцяти років.

You may also like...