Базис людини майбутнього – Школа «Базис»

Питання щодо вибору школи для дитини є дуже важливим і відповідальним. Не всі школи однаково дають гідний рівень освіти, який сформує потрібний багаж знань і цінностей, які все життя будуть супроводжувати людину і допоможуть створити з неї цікаву та ефективну особистість.

Київська школа «Базис» була створена на приватній основі професійними, ідейними педагогами-розробниками з метою розкриття інтелектуального потенціалу кожного з учнів. Викладачі зацікавлені, щоб кожна дитина відкрила для себе своє призначення і досягла поставленої цілі у дорослому житті. Рівень знань випускників даної школи та державний атестат дозволяє їм обирати любий серйозний світовий ВНЗ. Відгуки про школу свідчать про це і поширюють про неї позитивне уявлення.

Школа робить ухил на глибоке оволодіння англійською мовою та предметами природознавства. А саме:

  • фізика;
  • хімія;
  • математика;
  • біологія.

Підхід до навчання поєднується з вихованням. Він ставить за мету не тільки надання глибоких знань, а й досвід дослідництва, авторства, відповідальності. Зрощує вдумливу, культурну людину, яка шукає і знаходить відповіді на питання і поважає себе і все людство.

Особливості школи

В молодшій школі існує вибір програми навчання:

  1. Білінгвальна освіта. Уроки проводяться англійською та українською з метою закріплення іноземної на рівні рідної мови.
  2. Друга програма україномовна з ухилом на математичні науки й природознавство.

Для вивчення математики і предметів природничого циклу використовується програма «Росток» та індивідуальні розроблення викладачів. Уроки англійської проводяться у кожний день навчання. До навчальної програми входять лабораторні дослідження, а також завдання на розвиток креативного мислення.

Для молодших і старших учнів приватної школи в Києві «Базис» є можливість окрім навчання обирати різноманітні розвиваючі гуртки, які сприяють поширенню світогляду, інтелекту, розкривають творчі здібності та зміцнюють фізичну форму дитини.

В цьому приватному навчальному закладі особливе місце відводиться формуванню почуття безпеки у дитини, яке сприяє цікавості й ефективності у здобутку освіти.

Для учнів середньої та старшої школи в навчальному закладі окрім наукових занять організуються спілкування з вітчизняними та світовими діячами науки. Для багатьох батьків є важливим фактом індивідуальний підхід та особистісне зростання дитини. Кожен учень є особливим для даного навчального закладу.

Факультативний розвиток

Особливу увагу хочеться приділити додатковим предметам та гурткам. Це і:

  • математично-фізичні гуртки з аналітичним ухилом;
  • хімічні, біологічні та програмувальні гуртки;
  • дебатні та тенісні клуби;
  • англомовні гуртки та театр;
  • гурток для розвитку логічного мислення;
  • шахи, робототехніка та лего-констрування;
  • фінансова грамотність;
  • зайняття на розвиток творчості, хореографії;
  • бойові мистецтва.

Все це різноманіття для розвитку дитини виправдовує ціну навчання в майбутньому. Тому що такі речі є безцінним джерелом інформації.

У даному навчальному закладі здобуття знань на першому місці. Індивідуальна освіта тримає учнів у тонусі та дисциплінує, при цьому є цікавою та захоплюючою; розширює власний світогляд у людини й дає їй впевненість для досягнення любої високої цілі.